Groepsdynamica en je rol als leider

Primaire tabs

Bij een goed functionerende groep is het resultaat effectief meer dan de som van de onderdelen. Daarvoor heb je natuurlijk een goede groepsdynamiek nodig. Dat gaat niet enkel om altijd een toffe vrolijk sfeer te hebben, maar ook om als groep op een duurzame manier met spanning en conflict om te gaan. Dat vraagt inzicht in de individuele verantwoordelijkheden in de groep, maar ook in de onderlinge verbondenheid en groepsdynamiek en op welke manier je als leider de groep in een positieve richting helpt evolueren (of net tegenwerkt).

 

Het creëren van een goede teamdynamiek is een belangrijke rol van een leider. In deze workshop leren we de evolutie van een groep kennen, en hoe we onze rol als leider hierin kunnen opnemen om de groep te ondersteunen.
Hoeveel autonomie geef je aan een groep? Wat is er nodig om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig genoeg voelen om meningen te uiten? Hoe pak je vergaderingen en processen aan, gebaseerd op de dynamiek die er in de groep heerst?

 

Schrijf je in en leer als leider inspelen op de dynamiek die er in je groep heerst.

 

OPGELET! Wanneer er na inschrijving geen bevestigingsmail ontvangen werd, gelieve ons te contacteren op het volgende e-mailadres om de inschrijving te finaliseren: kaat@jo-in.be.

Media

Begeleiding

Martine Bal

Vormingswerker en creatief agoog

Kostprijs

€ 170.00
Niet-ledenprijs - broodjeslunch inbegrepen
€ 140.00
Ledenprijs - broodjeslunch inbegrepen

Wanneer?

Maandag 4 december 2023

Van 9u30 tot 16u30

Locatie

Gent, exact adres volgt later nog.

Kaart

Inschrijven

CAPTCHA
Deze vraag dient om te controleren dat u een persoon bent en geen computer.
Annuleren