De moedige professional

Primaire tabs

De moedige professional is iemand die een nieuwsgierige, transparante basishouding heeft als basis voor een verbindend traject. Met andere woorden: een professional die vooral vragen stelt die beweging creëren.

 

Na deze training:

• Durf je ‘moedige’ vragen te stellen die beweging creëren bij de ander.
• Weet je wat jouw kernwaarden zijn en heb je handvatten om trouw te blijven aan jezelf ongeacht de context waarin je werkt
• Heb je zicht op de impact van je eigen overtuigingen en mentale modellen op de praktijk waarin je werkt en heb je tools om hiermee aan de slag te gaan
• Is transparante, eerlijke communicatie een onderdeel van je grondhouding.
• Heb je zicht op de dilemma’s die eigen zijn aan het werken als hulpverlener en krijg je een denkkader aangereikt om hiermee om te gaan.

Media

Begeleiding

Gretl Dons is iemand die mensen inspireert vanuit haar visie op hulpverlening waarbij begrippen als (sociale) rechtvaardigheid, gedeelde verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en democratisch partnerschap centraal staan.

Haar inspiratie haalt ze enerzijds uit 27 jaar praktijkervaring als directeur, coach en praktijkwerker en anderzijds uit haar academische opleidingen waaronder een Master Sociaal Werk en een postgraduaat Management voor de Social Profit, beiden aan de UGent.
Gretl zoekt steeds nieuwe uitdagingen in opleidingen, boeken en het ‘sparren’ met anderen. Momenteel werkt ze aan een doctoraat over transparantie in de jeugdhulp.

 

Sarah Reynaert : Beweging, verantwoordelijkheid, verbinding en respect.  Deze waarden liggen Sarah nauw aan het hart.  
Sarah is een facilitator met een oog voor wat waarde heeft. Ze nodigt je uit om tot de essentie te komen. Wat is het verhaal? Waar gaat dit echt over? Ze durft moeilijke gesprekken aan te gaan, heeft de moed om de vinger op de wonde te leggen. Ze begeleidt jullie in het ontdekken van jullie patronen, in bewustzijn brengen rond wat er onder de oppervlakte speelt. Dit levert meer energie en ruimte van waaruit nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan.
Ze werkt met teams en organisaties aan eigenaarschap in verbinding. Waar het daarbij om gaat is: “het werken op het snijvlak van persoonlijke-en organisatieontwikkeling vanuit een gedeelde visie met de blik op het groter geheel”

Kostprijs

€ 170.00
Niet-ledenprijs - broodjeslunch inbegrepen
€ 140.00
Ledenprijs - broodjeslunch inbegrepen

Wanneer?

Donderdag 30 november 2023

Van 9u30 tot 16u30

Locatie

Gent, exact adres volgt later.

Kaart

Inschrijven

CAPTCHA
Deze vraag dient om te controleren dat u een persoon bent en geen computer.
Annuleren