STUDIEDAG - Effectmeting in de jeugdhulp, stand van zaken in Vlaanderen

We zijn ondertussen 2 jaar verder sedert de laatste Jo-In studiedag omtrent effectmeting. Jo-In trok van bij de start de kaart van het cliëntenperspectief met betrekking tot dit thema en zet die trend graag verder. Tijdens deze studiedag, willen we alle Vlaamse jeugdhulpactoren een fris overzicht bieden van recente ontwikkelingen, good practices en onderzoek op het terrein.

Gedurende deze studiedag wordt, in primeur, onderzoek vanuit AP Hogeschool Antwerpen voorgesteld met titel “Omgaan met de uitdaging van effectenmeting: inzichten uit de praktijk”. Daarna belichten we twee good practices uit het werkveld. Na de middagpauze maken we plaats voor HOGENT, die de eerste ervaringen zullen voorstellen in het werken met kwaliteit van leven als persoonsgerichte benadering in de dagelijkse ondersteuningspraktijk. We bekijken de functie van EFQM als ondersteunende tool en afsluiten doen we met enkele reflecties. We kijken hierbij ook even voorbij onze Vlaamse grenzen.


Voor wie:
We richten ons tot alle medewerkers die actief zijn in de jeugdhulp.
We verwelkomen graag zowel praktijkwerkers, staf- en beleidsmakers als onderzoekers.
De volledige inhoud en timetable van de studiedag, wordt later nog gecommuniceerd. We heten jullie van harte welkom op 17 december.

Media

Begeleiding

VZW Jongerenbegeleiding - Informant

Chris Swert - Hogent

Pieter Cools - AP Kenniscentrum iSOS

Kostprijs

€ 95.00
€ 85.00
Ledenprijs

Wanneer?

Vrijdag 17 december 2021

Van 9u30 tot 16u30

Locatie

ONLINE via ZOOM

Kaart

Inschrijven

Registrations have ended on do, 12/16/2021 - 09:30.