Stress en burn-out

Primaire tabs

Stress en burn-out

2 op de 3 Belgische werknemers ervaart negatieve stress op het werk.  1 op de 4 werknemers heeft fysieke of psychische gezondheidsklachten, en 1 op de 10 werknemers ontwikkelt een reële burn-out. Stress en burn-out zijn spijtig genoeg geen zeldzame verschijnselen meer in onze maatschappij. Maar dat is geen reden om bij de pakken te blijven zitten.Tijdens deze tweedaagse vorming staan we stil bij de signalen van stress, overspanning en burn-out.


Veerkracht

Bij (chronische) stresssituaties is het belangrijk om je veerkracht te verhogen. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag, en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Een analyse van je kerntalenten is hierbij een zeer nuttig instrument om zicht te krijgen op je energiegevers en je energievreters. Op basis van de analyse (maar ook met behulp van heel wat andere coaching modellen en technieken) gaan we na hoe je je veerkracht kan verhogen.


Verder staan we tijdens deze vorming ook stil bij de rol die jij, als leidinggevenden of collega kan opnemen ter ondersteuning van andere collega’s en bieden handvaten aan mbt een eventuele reïntegratie op de werkvloer.

 

 

Media

Begeleiding

Ilse Wevers heeft een Privé-praktijk als psycho-therapeute en life coach in Oudsbergen. Naast individuele begeleidingen, begeleidt ze ook groepen op een interactieve manier.

Kostprijs

€ 340.00
Broodjeslunch inbegrepen
€ 280.00
Ledenprijs

Wanneer?

Vrijdag 28 april 2023

Vrijdag 5 mei 2023

Telkens van 9u30-16u30

Locatie

vzw Apart
Brandstraat 3
9000 Gent

Kaart

Inschrijven

CAPTCHA
Deze vraag dient om te controleren dat u een persoon bent en geen computer.
Annuleren