Vorming en opleiding

Ontbijtsessie - Ik was, ben en blijf een gedreven hulpverlener

Hulpverlening kan lastig zijn. De samenwerking in teams kan ook lastig zijn. We herkennen dit allemaal. Als zo’n situatie blijft aanslepen is het een taaie kluif om de gedreven hulpverlener, die we allemaal ooit waren, te zijn en te blijven.

 

Mensen zijn van nature gefixeerd op negatieve informatie. Daar zijn goede neurologische en cognitieve redenen voor. Als we deze reden redenen kennen en we gebruiken de juiste technieken en hulpmiddelen, dan krijgen we greep op de processen die ons een slecht gevoel geven.

 

Tijdens deze ontbijtsessie leer je met eenvoudige inzichten en technieken deze processen ombuigen waardoor je de veerkracht van jezelf en je team vergroot.

 

Deze ontbijtsessie helpt iedereen die een gedreven hulpverlener was een gedreven hulpverlener te zijn en te blijven.

 

Programma

Van 8:30 tot 11 uur vindt de vorming plaats terwijl we van een ontbijtje genieten

Vanaf 11 uur is de er mogelijkheid informeel te netwerken

Kostprijs

€ 70.00
Opleiding, syllabus en ontbijt inbegrepen
€ 60.00
Ledenprijs

Begeleiding

Anouk Pieters (1970) studeerde Orthopedagogie,  behaalde een postgraduaat Management & Agogiek en volgde Contextuele psychotherapie en Relatie- en gezinstherapie.  Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders en gezinnen.

Bart Libbrecht (1973) studeerde Orthopedagogie, Wijsbegeerte en behaalde een postgraduaat in Management in de Sociale en Publieke sector. Hij heeft 19 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders en gezinnen.

Inschrijven

Selecteer het aantal plaatsen voor uw inschrijving.
Indien van toepassing

Media

Wanneer?

Donderdag 29 maart 2018
van 8:30 tot 11 uur

Ontbijt inbegrepen

Locatie

Informant

Stapelplein 32

9000 Gent

 

Op 15 minuten wandelen vanaf station Gent-Dampoort

Kaart